Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babası Vahit'ten ilk fotoğraf geldi Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babası Vahit'ten ilk fotoğraf geldi

Haber Merkezi - Şu sıralar her bölümüyle gündem olmaya devam eden 'Konuşanlar' programıyla büyük çıkış yakalayan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, basın mensuplarıyla bir araya geldi. "Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum" diyerek basın mensuplarına esprili bir sitemde bulunan Kaya, 'hayran' sorusuna ise dikkat çeken bir cevap verdi.

Hasan Can Kaya, önceki gün magazin gazetecilerine iftar yemeği verdi. Geçtiğimiz hafta Etiler'de görüntülenen ve "çalışanlarını lüks arabasıyla otobüs durağına bıraktığı" haberleriyle gündem olan komedyenden açıklama geldi. Stand-up gösterileri hakkında konuşan Kaya, "Sold-out her yer çok şükür. Turne şahane gidiyor. Bu sezon sonuna kadar oynayıp, sonra yenileyeceğim. 'Konuşanlar' iyi gidiyor, mayıs ayı içerisinde yayınlayacağımız bir sürprizimiz var. Enteresan bir bölüm geliyor" dedi. İngilizce stand-up hayali olduğundan bahseden 34 yaşındaki komedyen, "Yenisi yine Türkçe olacak. İngilizce için çalışmalarımız var. İngilizce handikap olabilir, enerji geçmeyebilir. Geçmezse düştüğümüz durum komik olur" şeklinde konuştu.İngilizce stand-up hayali olan 34 yaşındaki komedyen, "Yenisi yine Türkçe olacak. İngilizce için çalışmalarımız var. İngilizce handikap olabilir, enerji geçmeyebilir. Geçmezse düştüğümüz durum komik olur" dedi.

Hasan Can Kayaa

 "Çok yoğunsunuz, özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz?" sorusuna Kaya, "Bir formül buluyorum. Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum. Bir gizemi olmalı. Şaka bir yana kaçmıyorum, bekar adamım. Çok saçma bir cevap verdim" diyerek güldürdü. Muhabirin "Hayranınızla birlikte olur musunuz?" sorusuna ise Kaya, "Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum" dedi.

Editör: Haber Merkezi