Süper Lig'de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve maddi imkansızlıklarla boğuşan Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada kulübün içinde bulunduğu maddi imkansızlıklarar değinerek, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum" diye konuştu.

Ligde kalma mücadelesi veren iki takım Gaziantep FK ile Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaştı.

Müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Hatayspor'un deneyimli kalecisi Erce Kardeşler, maçın ardından kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı

Erce Kardeşler'in açıklamaları şu şekilde; "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Ben Hatay halkı için buradayım

Filenin Sultanları, İtalya'ya yenildi Filenin Sultanları, İtalya'ya yenildi

5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım.

Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir."

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar