İSTANBUL (AA) - Gördüğü yoğun ilginin ardından stokları tükenen Huawei FreeClip kulaklıklar, tekrar satışa sunuluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huwei FreeClip kulaklıklar, yeni C-köprüsü tasarımını, endüstrinin ilk açık kulak ses teknolojisi ve uzun pil ömrü ile birleştiriyor.

Kulak içi kulaklıklar, ses tutkunları için uygun olmasına rağmen tasarımının doğası gereği kulaktan kaymaya ve düşmeye yatkın oluyor ve uzun süre takıldığında, fiziksel rahatsızlık veya bakteri üremesine neden olabiliyor. Açık kulak kulaklıkları bu olumsuzlukları gidermeye çalışmasına rağmen çoğu ürün, bunu yapamayabiliyor.

Huawei tarafından patentlenen ve ikonik C-köprüsü tasarımına sahip klipsli açık kulak kulaklıkları, çeşitli ihtiyaçları yeterince yerine getiriyor. Bu tasarım, kulaklıkların kulak kanalını tıkamayan üç ana yönüyle öne çıkıyor.

"Comfort bean", insan kulağının karmaşık eğrilikleri ve farklı şekilleri boyunca sorunsuz bir şekilde kendini şekillendiren ergonomik fasulye şeklinde bir tasarım kullanıyor.

"Akustik Top" ise optimum boyuta ulaşmak için gerçek kavum konka modellerinin şekilleriyle tasarlanarak rahatsızlık ve gerginliğe neden olmadan kullanıcının cildine uyum sağlıyor.

Fasulye ve topu birbirine bağlayan "C-köprüsü tasarımı" ise kullanıcının kulak kıkırdağı üzerindeki gerilimi azaltarak toka mekanizmasının sıkıştırma kuvvetini öğrenen ve ayarlayan uyarlanabilir sensörüyle dikkati çekiyor.

Türk Telekom Ventures'ın yatırım yaptığı girişimlerin portföy değeri 190 milyon dolar Türk Telekom Ventures'ın yatırım yaptığı girişimlerin portföy değeri 190 milyon dolar

- Tek seferde 8 saat müzik çalabiliyor

Huawei FreeClip, tek seferde 8 saat, şarj kutusuyla 36 saate kadar müzik çalabiliyor. Bu süre, kulaklıklarını uzun süre takması gerekenler için ürünü daha önemli kılıyor.

FreeClip, kulak kanalını kapatmayan yenilikçi açık kulak klipsi tasarımıyla rahat bir kullanımın yanı sıra trafik sesleri gibi ortam seslerine karşı durumsal farkındalığını koruyarak, kullanıcıları spor ve açık havada egzersiz için daha uygun hale getiriyor. Toza ve tere dayanıklılık için IP54 derecesine sahip ürünün ses bastırma kanalı, rüzgar gürültüsünü azaltmaya yardımcı olarak kullanıcıların bisiklet sürerken veya camlar açık araç kullanırken bile rahatça arama yapabilmesine yardımcı oluyor.

Huawei FreeClip'in açık kulak dinleme teknolojisi, ses netliğini artırmak ve ses sızıntısını önlemek için birlikte çalışan iki ana ses teknolojisine dayanarak bu sorunları çözüyor.

Siyah ve mor renklerde ön satışa sunulan Huawei FreeClip kulaklıklar, 5 bin 499 lira fiyatla ve vade farksız 3 taksit fırsatıyla Huawei çevrim içi mağazasından satın alınabiliyor. İkinci FreeClip kulaklığa 1000 lira indirim fırsatı sunulurken, ay sonuna kadar "AFC400PR" kodu kullanılarak 400 lira daha indirim alınabiliyor.

Kaynak: aa