CHP Genel Başkanı Özel, "Büyük Gençlik Yürüyüşü"ne katıldı: CHP Genel Başkanı Özel, "Büyük Gençlik Yürüyüşü"ne katıldı:

Haber Merkezi - HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen HÜDA PAR Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Yapıcıoğlu, burada yaptığı konuşmada, parlamentoda temsil imkanı elde ettikten sonra siyasi anlamda duruşlarını ortaya koyduklarını belirtti. 

"Doğru kimden gelirse gelsin, doğrunun yanında yer alırız, destekleriz" diyen Yapıcıoğlu, yanlışı kim yaparsa yapsın karşı çıkacaklarını kaydetti.

Ayrıca, HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını ortaya koyma zamanının geldiğini ekleyen Yapıcıoğlu, şunları söyledi: 

"İnşallah 31 Mart bu işin miladı olacaktır ve 1 Nisan günü memleket HÜDA PAR'ın geniş manada belediyecilik anlayışıyla tanışacaktır. Deprem kuşağında bulunan illerimizdeki kardeşlerimiz HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışırsa insan merkezli siyasetin ve hakkın rızasını gözeterek yapılacak olan hizmetin diğer anlayışlardan farkını net bir şekilde göreceklerdir inşallah."

"Bir avuç siyonist, soykırıma devam ediyor"

Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin de konuştu. Söz konusu saldırılar doğrultusunda içlerinin yandığını ancak pratik olarak bir şey yapamadıklarını vurgulayan Yapıcıoğlu, bir avuç siyonistin her türlü hukuk, ahlak ve savaş kuralını ihlal ederek dünyanın gözünün içine bakarak soykırımını sürdürdüğünü aktardı.

Yapıcıoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: 

"İnşallah biz unutmayacağız ve unutturmayacağız. Yarın Aksa Tufanı'na destek yürüyüşleri var. Memleketin farklı yerlerinde öğlen saatlerinde destek yürüyüşleri yapılacak. Bu konun gündemde kalması ve buna bir çare buluncaya kadar elden geleni yapacağız." 

Editör: Haber Merkezi