Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi

Haber Merkezi - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlük koltuk devir teslimi yaptı. İmamoğlu koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.

İBB'nin Saraçhane'deki ana yerleşkesindeki başkanlık makam odasında gerçekleştirilen törene aynı okulun farklı sınıflarında okuyan 6 öğrenci ile öğretmenleri katıldı. Öğrencilerle tek tek tanışan İmamoğlu, sözü Ali Selim Metli'ye bıraktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuk Başkan Ali Selim Metli konuşma yaptı. Metli, "Bugün 23 Nisan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Atatürk bu özel günü biz çocuklara armağan etti. Ben bu yüzden Atatürk'e büyük hayranlık duyuyorum ve bugün çok mutluyum. Burada konuşmama olanak sağladığınız için de sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

İmamoğlu'nun "Ali Selim devam etmeyi düşünüyor musun?" sorusuna "Evet" diyen Metli'nin cevabı herkesi güldürürken İmamoğlu "Biliyorsun, başkanlık koltuğu hiç kimseye ait değil, millete ait. Biz sadece temsilciyiz ve milletimize layık olmak için çalışıp hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi