Haber Merkezi - Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden İBB Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin belediye başkanlığını kazanan diğer adaylarını tebrik etti.

Öte yandan, Hatay'da CHP adayı ve mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın kesin olmayan sonuçlara göre AKP adayı Mehmet Öntürk'ün gerisinde kaldığı seçime de değinen İmamoğlu, "Hatay’da da devam eden sayım sürecinde hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'X' hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:  

Bakan Tunç: Soykırım suçlusunu ayakta alkışlayanlar dünya tarihine bir kara leke olarak geçmiştir Bakan Tunç: Soykırım suçlusunu ayakta alkışlayanlar dünya tarihine bir kara leke olarak geçmiştir

"31 Mart Yerel Seçimlerinde başarı elde elden 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 337 ilçe belediye başkanı, 48 belde belediye başkanı siyasi yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seçilen tüm belediye başkanlarına da başarılar diliyorum. Hatay’da da devam eden sayım sürecinde hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz." 

Editör: Haber Merkezi