Haber Merkezi - Yayın yasağının bitmesiyle yurt genelinde seçim sonuçları belli olmaya başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığında CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. 

İmamoğlu'nun konuşması şu şekilde:

CHP'li Çelik, İstanbulluları 'Büyük Eğitim Mitingi'ne davet etti CHP'li Çelik, İstanbulluları 'Büyük Eğitim Mitingi'ne davet etti

İstanbullu hemşehrilerimiz, bizi takip eden sandık başındaki değerli görevliler ve sandık sorumluları, hepinizi selamlıyorum. İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığından hepinizi selamlıyoruz.

Siz değerli vatandaşlarımızı ve sandık başında görev yapan sorumlu vatandaşlarımızı bilgilendirme ihtiyacı duyduk. 

Şu anda yüzde 40'a varan bir veriye sahibiz. Vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. Gelen verilerle son güncel durumu takip ediyoruz. Çok güçlü bir veri akışı söz konusu ancak hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Dolayısıyla şu an da oy tasnif işlemleri devam ediyor. İlk etapta biz İBB başkanlığı için verieln oyları görebiliyoruz. İki döküman daha önemli. İlçe başkanlığı verisi ve bir diğer veri ise belediye meclis üyeliği verileridir. Biz şu andan itibaren oy veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Demokrasinin bir nevi düğünü olan günde böyle bir hassasiyet gösterdikleri için teşekkür ederiz. 

Editör: Haber Merkezi