İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu ve parti yöneticilerine destek amacıyla başlayan mitingler, CHP tarafından her hafta düzenli olarak sürdürülüyor. Saraçhane'de 7 gece süren nöbetin ardından mitingler, "Millet iradesine sahip çıkıyor" sloganıyla İstanbul’un farklı ilçelerinde Çarşamba günleri, diğer illerde ise hafta sonları yapılıyor.

Bu haftaki İstanbul mitinginin adresi Bakırköy olarak belirlendi. 23 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek mitingde CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşma yapacak:

CHP’li Çakırözer’den tutuklu gazeteciler için özgürlük çağrısı
CHP’li Çakırözer’den tutuklu gazeteciler için özgürlük çağrısı
İçeriği Görüntüle

Tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Bakırköy halkını mitinge davet etti.

İmamoğlu, “Umut, bu milletin ta kendisidir. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı buluşmaya bütün Bakırköylü hemşerilerimi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Nur Yıldız