CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık sorunları nedeniyle yarın ameliyat olacak olan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’a şifa dileklerini iletti.

İmamoğlu’nun açıklaması, cumhurbaşkanlığı çalışmaları kapsamında açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili kardeşim Mehmet Murat Çalık, Şifa dileklerimi iletiyorum. Her an gönlümde ve dualarımdasın. Sana ve ailene bu adaletsizliği yapanların, ne vicdanı ne ahlakı ne de adalet için söyleyecek sözü kalmıştır. Bütün iyi duyguları, devletin merhamet ve şefkatini, sevgisini yok ettiler. Allah onları ıslah etsin. Milletimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, emeklilerimizi bunların zulmünden muhafaza eylesin. Milletin iktidarı tahmin ettiğinizden daha yakın. Az kaldı. Gideceksiniz!"

İzmit Belediyesi soruşturmasında gözaltına alınan 31 kişi sağlık kontrolünden geçirildi
İzmit Belediyesi soruşturmasında gözaltına alınan 31 kişi sağlık kontrolünden geçirildi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: ANKA