Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı

İsveç'te uyuşturucu pazarını paylaşamadıkları gerekçesiyle husumetli olan ve çete elemanları arasında sık sık çatışmalar yaşanan Rawa Majid'in eski ortağı İsmail Abdo, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranırken, Adana'da yakalandı. Çelik yelek giyen ve üzerinde ruhsatsız tabancayla yakalanan Abdo, sevk edildiği adliyede, 20 bin lira kefalet karşılığı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Seyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'ndeki ara sokakta şüpheli bir otomobili takibe aldı. Mahalleyi polis araçlarıyla kapatan ekipler, sürücü Ahmet Y. ile yanındaki üzerinde kimlik bulunmayan şüpheliyi araçtan indirdi. Yapılan kontrolde, çelik yelek giydiği görülen şüphelinin, Interpol tarafından 'Silahlı suç örgütü liderliği' suçundan kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo olduğu tespit edildi. Şüphelinin üst aramasında ruhsatsız tabanca ve 1'i namluya sürülü halde 12 mermi ele geçirildi.

Muhabir: Ahmet Ertüm