İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan İstanbul Planlama Ajansı’nın kurucu başkanı Resul Emrah Şahan, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Şişli Belediye Başkan adayı olmasının ardından görevinden ayrılmıştı. Seçimi kazanarak belediye başkanı olan Şahan’dan boşalan göreve kimin geleceği ise belirsizdi. Görevi, Buğra Gökce devraldı ve Gökce, İstanbul Planlama Ajansı’nın yeni başkanı oldu.

DEM Parti Eş Genel Başkanları, Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret edecek DEM Parti Eş Genel Başkanları, Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret edecek

Geçen dönem İBB Genel Sekreter Yardımcılığı yapan ve yerel seçimlerde CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Gökce, "İstanbul’un geleceği açısından hayati önemde projeler ve politikalar geliştiren İstanbul Planlama Ajansı’nın başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesinin tüm üyeleriyle yürümeye, her şey çok daha güzel olsun diye yeni yatırımlar, yeni atılımlarla İstanbul ve Türkiye’miz için 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz uzun. Heyecanımız yüksek. Tam yol ileri!” dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar