İstanbul'da akşam saatleri itibarıyla başlaması beklenen kuvvetli sağanak yağışla ilgili bir uyarı da İstanbul Valiliği'nden geldi. Valilik, sağanak yağışın, Silivri ve Çatalca ilçeleri dışında kuvvetli olmasının beklendiğini belirterek, ani sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

HAK-İŞ, ev işçilerinin sorunlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'a iletti HAK-İŞ, ev işçilerinin sorunlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'a iletti

İstanbul'da bugün akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Marmara Bölgesi'ne ilişkin yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Kocaeli ve Yalova illerimizde yerel kuvvetli (20-40 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri yer aldı. 

Editör: Esin Özdemir