2016 yılında yayınlanan "İşte Benim Stilim" adlı televizyon yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'ın, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığı evde ölü olarak bulunduğu açıklandı. 28 yaşındaki Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapıldı. Ardından hava yoluyla Adana’ya getirilen Taktaş'In cansız bedeni, Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yagmur Tak

Taktaş’ın ailesi ise, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğinibelirtti. Bu nedenle aile, avukatları aracılığıyla Taktaş'ın Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu. Ayrıca Taktaş'ın öldürülmeden önce annesine "Türkiye'ye benim ölüm gelir" dediği de ortaya çıktı. Taktaş'a ait 210 bin takipçili Instagram hesanının profil fotoğrafının değiştirilmesi ise oldukça dikkat çekti.

Yağmur Taktaş Insta

Kızılcık Şerbeti yapımcısı Müjdat Gezen'e yanıt verdi: Güçlenerek devam edeceğiz Kızılcık Şerbeti yapımcısı Müjdat Gezen'e yanıt verdi: Güçlenerek devam edeceğiz

Muhabir: Ziya Burak Erol