Beşiktaş’ta yeni sezon planlamasında yer almayan Al Musrati ile yollar ayrılmak üzere. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in kadroda düşünmediği 29 yaşındaki Libyalı futbolcu, menajeri aracılığıyla kulüp arayışına başladı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında 8+2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla Monaco’ya kiralanan Musrati, beklentilerin altında kalınca Fransız temsilcisi kalıcı transfer seçeneğini kullanmadı.

Çaykur Rizespor Yenilgisi Sonrası Beşiktaş Yönetimi Ve Solskjaer Arasında Ipler Gerildi

Beşiktaş yönetimi ise hem yabancı kontenjanında yer açmak hem de bonservis geliri elde etmek adına oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Arap kulüplerinin yanı sıra Fransa ve Portekiz’den de Musrati’ye ilgi olduğu bildirildi.

Benfica’dan Jose Mourinho açıklaması: Serbest kalma maddesi duyuruldu
Benfica’dan Jose Mourinho açıklaması: Serbest kalma maddesi duyuruldu
İçeriği Görüntüle

Al Musrati Besiktas

Siyah-beyazlı kulüp, bu transferden 8 ila 9 milyon Euro aralığında bir gelir bekliyor. Al Musrati, geçtiğimiz yaz Braga’dan 11 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Oyuncunun satılması durumunda Beşiktaş, maddi anlamda da nefes almış olacak.

Kaynak: Sporx