Haber Merkezi - İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, partisinin Ankara il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, Ankara'ya bambaşka bir belediyecilik anlayışı getireceklerini vurguladı. 

Babacan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti Babacan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

"Afiş asmakla, köprülere yazı yazmakla, maliyet belirtmekle şeffaflık olmaz" diyen Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret ederek, "Köprünün üstünün maliyeti başka, asfaltının maliyeti başka, öbürünün maliyeti başka. Toplada yaz bakalım. Bir de kime, kaça verdin onu da söyle" diye konuştu. 

Ayrıca, Mansur Yavaş'ın, cumartesi günü beş yılın projeleri tanıtım toplantısında konuştuğunu anımsatan Yıldırım, "Ben orada beş yıldır ne yapıp ne yapmadıklarını dinledim. Ama ileriye dair bir şey yoktu" ifadelerini kullandı. 

İYİ Partinin Ankara'da belediye başkanlığını kazanacağını ileri süren Yıldırım, "Her birimiz CHP'ye oy veren seçmenimizden bir tane oy alacağız. Bir tane de AKP'den alacağız. Seçim bizim, matematiği de bu kadar basit. Hiç kimse zorlamasın" diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi