Haber Merkezi -  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Edirne'de Saraçlar Caddesi'nde yaptığı konuşmada, "Size kim iyi hizmet edecekse ona oy verin, bir de ilk defa sizlerden şahsen oy istiyorum" dedi.

Öte yandan, partisinin belediye başkan adayı Hamdi Sedefçi'ye destek isteyen Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 10 Mart'taki Edirne mitinginde "Sedefçi'nin CHP'nin oyunu bölmek için İYİ Parti'den aday olduğu" yönündeki sözlerine değindi.

"Buraya gelip 'Hamdi başkan çekilsin aksi taktirde AKP kazanıyor' denmesi en basit haliyle ayıptır" diyen Akşener, "Gelip, sizlerin kalbine girip, sizlerin oyuna talip olmak başka bir şeydir ama bedavadan 'AK Parti kazanmasın' 'vay efendim Hamdi başkan oy bölüyor kendisi çekilsin biz kazanalım'. Bunun adına bizim Rumeli köylerinde 'yan gel Osman' denir. Çalışın kardeşim, çalışın" ifadelerini kullandı. 

Bununla birlikte, emeklilerin gelirlerinin artırılması gerektiğini vurgulayan Akşener,  "Size kim iyi hizmet edecekse ona oy verin, ben de ilk defa sizlerden şahsen oy istiyorum. Ben bugüne kadar hep birilerine kazandırdım bu defa bu kardeşinize -bu cümleyi de söyleyince Tayyip Bey'e benzedim galiba neyse- oy verin güçlendirin bakın haklarınızı nasıl söke söke alıyor" diye konuştu. 

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Editör: Haber Merkezi