Haber Merkezi - İYİ Parti'de sular durulmuyor.  31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde büyük bir oy kaybı yaşayan İYİ Parti'de, resmi olmayan sonuçların ardından istifa depremi yaşandı.

Milli sporcu ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi İrem Yaman da istifasını bildirdi. Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Bakan Işıkhan, "G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı"nda konuştu: Bakan Işıkhan, "G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı"nda konuştu:

"Büyük bir şevk ve heyecan ile siyasete başladığım İYİ Parti'de, ortak aday konusu başta olmak üzere çeşitli konularda fikir ayrılığı yaşamaktaysam da, her zaman eleştirinin dışarıdan değil, içeriden yapılmasının faydasına inandım. Bugün alınan seçim sonuçları, tabanına kulaklarını tıkayan İyi Parti açısından malumun ilanıdır. Seçim sonuçları için ülkem adına çok mutluyum. Sn. Genel Başkanıma emekleri ve beraber yürüdüğüm yol için çok teşekkür ediyor, an itibarı ile gerek İyi Parti, gerekse GİK'ten istifa ettiğimi kıymetli kamuoyuyla paylaşıyorum."

Editör: Haber Merkezi