Elazığ’daki Hazar Gölü’nde kaybolan 17 yaşındaki genç aranıyor
Elazığ’daki Hazar Gölü’nde kaybolan 17 yaşındaki genç aranıyor
İçeriği Görüntüle

İzmir Son Dakika Trafik Kazası Haberleri – Kaza, İzmir-Aydın Otoyolu Işıkkent gişeleri mevkisinde meydana geldi. Mustafa Ateş’in kullandığı 35 BUE 495 plakalı panelvanın seyir halindeyken lastiği patladı. Sürücü durumu fark ederek aracı emniyet şeridine çekti. Aynı yönde ilerleyen İ.S. yönetimindeki 35 BHR 804 plakalı panelvan da yardım etmek amacıyla aracını yol kenarına park etti.

Buca kaza detayları

Bu sırada Z.S. idaresindeki 16 T 81209 plakalı otomobil, emniyet şeridinde duran araçlara çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Mustafa Ateş olay yerinde yaşamını yitirdi. İ.S. ile aracındaki 2 kişi ve otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve otoyol jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazaya neden olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Z.S. ise gözaltına alındı.

Balık yüklü panelvanların İzmir Su Ürünleri Hali’ne gitmekte olduğu öğrenildi.

İzmir son dakika trafik kazası haberleri için takipte kalın.

Kaynak: AA