Çiftçiler, buğday fiyatından dert yandı: "Bir kilo buğdaya bir bardak çay içemiyoruz" Çiftçiler, buğday fiyatından dert yandı: "Bir kilo buğdaya bir bardak çay içemiyoruz"

Geçtiğimiz yıl yaptırdığı testler sonucunda pankreas kanseri olduğunu öğrenen şarkıcı ve oryantal Tanyeli, Nişantaşı'nda modacısıyla görüntülendi. Zayıfladığı görülen Tanyeli, sağlık durumu hakkıdna bilgi verdi. Tanyeli, "Hayatım boyunca 46 kiloya düşmemiştim. Ama görüyorsunuz ayaktayım. İki gündür hastanedeyim. Testler yaptık. Pazartesi iyi sonuçlar bekliyorum. 1 Temmuz'da yemek programına başlıyorum. Bu mücadele en önemli şey moral ve motivasyon. En büyük terapim yemek yapmak. En büyük hayalim gerçek oldu" dedi.

 "Sanat camiasından kimler iyi yemek yapıyor?" sorusun ise Tanyeli, "Sahneye çıkan çok sanatçı evde terapi olarak yemek yapıyor. Kuzu tandır, karnıyarık ve perde pilavım iyidir. Uzak Doğu yemeklerini iyi yaparım. Yemekte çok meraklıyım. Dünya mutfağına düşkünüm"  dedi."Sanat dünyasında vefasızlık var mı?" sorusuna ise Tanyeli, "İyi şeylere odaklanıyorum. Basın bana sahip çıktı. Olanlar iyi ki var. Sesimi duyuranlardan Allah razı olsun" dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar