BM: Dünyada her 11 kişiden biri açlık çekiyor! BM: Dünyada her 11 kişiden biri açlık çekiyor!

Hakkındaki spekülasyonlarla bir dönem sürekli gündem olan ve şimdilerde kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles'ın da kanserle mücadele ettiği Kraliyet ailesindeki karabulutlar bir türlü dağılmıyor. Video mesajda haberi aldıktan sonra zorlu birkaç ay geçirdiğini belirten Galler Prensesi, büyük bir şok yaşadığını şu sözlerle açıklamıştı: “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım."

Kral Charles Oldu Mu Kate Middletonin Ortadan Kaybolmasinin Ardindan Ingiliz Kraliyet Ailesi Ne Aciklayacak 17107671617973

Tedavi sürecini gizli tutan Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkında, Prenses Diana biyografisiyle tanınan Lady Colin Campbell'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Prenses'in sağlığının sanılandan daha kötü olduğunu öne süren Lady Colin Campbell "Katherine çok hasta. Tedavi çok yorucu. İyileşmek ve üç çocuğuna bakabilmek için kendini bir kenara bırakması gerekiyor. Bu kadar basit, aktif olamayacak kadar hasta" dedi. Ayrıca Prenses'in geleneksel "Trooping the Colour" adlı geçit törenine katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Cambell'ın açıklamalarının ardından Prenses'in balkonda eşi Prens William ve çocukları George, Charlotte ve Louis'ye eşlik edemeyeceği düşünülüyor.

Editör: Deniz Ali Tatar