Yaşam

"Kitaplar hazır, zilin çalmasını bekliyoruz"

Abone Ol

ANKARA - Çankaya Belediyesi Tükenmez Kitaplar Serisi’ni hazırladı, okulların açılmasını bekliyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Çocuklar Okursa Kitaplar Tükenmez" ilkesiyle çalışmalarına devam eden Belediye, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 150 bin kitabı daha çocuklarla buluşturacak.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi sınırlarındaki birçok okulda tadilat ve tamirat çalışması yapan Çankaya Belediyesi, öğrencilere kitap desteği için de sıkı bir çalışmaya girdi.

Önceki dönem 100 bin "Bilim Hikayeleri" ve "Tükenmez Kitaplar" serisini öğrencilerle buluşturan Çankaya Belediyesi, yeni dönemde de 150 bin kitabı çocuklarla buluşturacak. Titiz bir çalışmanın ardından oluşan seçmeler, renkli baskısı ve ödüllü çizerlerin resimleriyle çocukları her sayfasında yeni bir hayal dünyasına taşıyacak. Dünya klasiklerinden oluşan eserlerin dağıtımı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye, okulların açılmasını bekliyor.

"Çocuklar Okursa Kitaplar Tükenmez" ilkesiyle çocuklara kitap okuma kültürünü aşılamaya çalışan Çankaya Belediyesi, eğitim öğretim dönemi içerisinde çocuklar için yeni seriler hazırlamaya devam edecek. Belediye ayrıca dar gelir grubundan çocukların yeraldığı okullarda da kırtasiye yardımında bulunacak.