CMXXIV gösterisiyle sahnelere dönüş yapan Cem Yılmaz, son gösterisinde Hasan Can Kaya'nın konuşmasına atıfta bulunmuştu. Seyircilerin Yılmaz'a "Gebze'den geldik" ifadelerini kullanması üzerine Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." demişti. Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına da değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber ak, iyi sen ak', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" demişti.

Yılmaz'ın yorumu üzerine Hasan Can Kaya, "Çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, çok küçük bir sakatlık. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış... Yine de çabasını olumlu buldum. Çalışmalarını taktir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum, seyircinin en çok izlediği işleri onun da izlemesini taktir ettim" diye yanıt verdi. Hasan Can Kaya'nın "veteran" çıkışından sonra Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filmindeki "Komutan Logar" karakterini paylaşması dikkat çekti ve bu paylaşımın Hasan Can Kaya'ya gönderme olduğu konuşulmaya başlandı.

Cem Yılmaz seyircisine kızdı: Sahneyi terk etti Cem Yılmaz seyircisine kızdı: Sahneyi terk etti

Şahan

Tartışmaya Şahan Gökbakar da katılarak Kaya'ya destek verdi. Gökbakar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programını izlediği görüldü. Gökbakar paylaşımına, "1 saat müsade edin, biraz gülüp geliyorum" notunu düşerek Kaya'yı etiketledi.

Editör: Deniz Ali Tatar