Evgeny Grinko'dan 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsüne farklı yorum Evgeny Grinko'dan 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsüne farklı yorum

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dijital platform dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündeme gelen Sarıkaya,  Şarkıcı Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddiaları hakkında sert tepki gösterdi. Habertürk'ün haberine göre Sarıkaya, "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" dedi.

Serenay Sarıkaya

"Hiç yeri değil bunun için" diyen Sarıkaya, "Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz" diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Deniz Ali Tatar