Çukurca'da meşaleli yürüyüş yapıldı Çukurca'da meşaleli yürüyüş yapıldı

S2-4Sürhan Altınkanat- Geçtiğimiz günlerde Kızılcahamam belediyesi tarafından  Eliz otelde açık havada düzenlenen iftar yemeği drift festivaline dönüştü.
Her yaştan kişilerin son yıllarda ilgi odağı olan Drift sporu geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yoğun ilgi gördü. Öğlen saatlerinde, iftar programı olarak başlayan etkinlik drift festivaline dönüştü. Kızılcahamam belediyesi, yer6fest ve long garage işbirliği ile yapılan ve insanların yüksek katılım gösterdiği etkinlik gecenin geç saatlerinde sona erdi. Kızılcahamam belediye başkanı S5Süleyman S1-10Acar, “ Belediye olarak spora ve sporcuya sınırsız destek veriyoruz, gençlerimize geçtiğimiz dönemde çok büyük yatırımlar yaptık, yapmayada devam edeceğiz. Gençlerimizi özellikle spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağız. İlçemize bir çok spor kompleksi kazandırdık, kazandırmayada devam edeceğiz. Gençlerimizin motorsporlarına olan ilgisini görmezden gelmeyeceğiz. Off road anlamında zaten bir çok organizasyonlar gerçekleştirdik. Drift sporunuda sizler sayesinde ilçemizde gerçekleştirmiş oluyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde profesyonel bir pist ile sizleri yeniden misafir edeceğiz” dedi.
İftar programı olarak başlayan ve drift festivaline dönüşen gecede insanlar ailecek keyifli zaman geçirdi. Gecenin sonunda Kızılcahamam belediye başkanı katılan sporculara plaket tekdim etti. Başkan ve katılımcılar ile toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi. S-19

Editör: Web Editör