Atila Güvenç

Parkta Güzel Bir Gün adındaki oyunda; parkta güzel bir gün geçirmek isteyen Olivia ve Arthur'u bir ülkenin bantla çizilen yeni sınırı ikiye ayırır. İşe yeni başlayan sınır muhafızının sert bakışları altında iki ülke arasında sıkışıp kalan çift, giderek içinden çıkılmaz bir hal alan bu absürd durumun esiri olurlar. Bizi ayıran hayali çizgileri ve bu çizgileri kırmanın ağır yaptırımlarını konu alan acı-tatlı bir komedi "Parkta Güzel Bir Gün" oyunu. Kieran Lynn'in yazdığı, Kıymet Karabiber'in yönettiği oyunda Aytunç Şabanlı, İzel Seylani, Melihat Beşe Günalp rol alıyor. 

Üsküp’te "Köprü Gençlik Okulu 2024" projesinin açılış programı düzenlendi Üsküp’te "Köprü Gençlik Okulu 2024" projesinin açılış programı düzenlendi

Parkta Güzel Bir Gün (2)İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İBB), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Belediyesi'yle yaptığı uluslararası işbirliği kapsamında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'na sahnelerini İstanbul'da açıyor... İstanbul tiyatroseverleri  oyunu, 13-16 Mart 2024 günleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde izleyebilecek.

Parkta Güzel Bir Gün (1)-1Parkta Güzel Bir Gün (3)

Muhabir: Atila Güvenç