Haber Merkezi - Adaylığı ile büyük tartışmaların odağı haline gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları çerçevesinde, Altınözü ilçesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı. 

Savaş, buradaki konuşmasında, büyükşehir ile ilgili anketlerinin iyi olduğunu vurguladı.

“Bizim büyükşehirle ilgili anketlerimiz Allah’a şükür iyi" diyen Savaş, güçlü olduklarına işaret ederek, şöyle dedi:

"Biz güçlüyüz. Yani herhangi bir korkumuz yok. Sizlerin de duaları ve destekleriyle 31 Mart'ta mutlu günlerin ilk adımını birlikte atacağız. CHP, Altınözü Belediyesi’ni de sizin desteklerinizle alabilir. Büyükşehir, ilçe ve meclis üyesi adaylarımıza da desteklerinizi bekliyoruz.”

"Farklı siyasi partilere gönül verenler de bize teveccüh gösteriyor"

Öte yandan, Hatay genelinde hizmet ederken politik gözlük kullanmadığına da değinen Savaş, adalet ve eşitlik ile 15 ilçeye hizmet verdiklerini söyledi. 

Gelen desteklerle birlikte dik durduğunun altını çizen Savaş,  "Farklı siyasi partilere gönül verenler de bize teveccüh gösteriyor" diye belirtti. 

Ayrıca, Savaş, "Büyükşehir ve ilçe belediyelerle uyumlu çalışan bir anlayışımız var" diyerek, "Hatay’ın hizmete, birliğe, bütünlüğe, kardeşliğe ihtiyacı var. Bunu da sağlaması gereken kişinin Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerektiğini düşündüğüm için aday oldum" ifadelerini kullandı. 

Tekirdağ'da "3. Ferhadanlı Karpuz Şenliği" başladı Tekirdağ'da "3. Ferhadanlı Karpuz Şenliği" başladı

Editör: Haber Merkezi