Haber Merkezi - Amerikalı şarkıcı Madonna, 2023 yılının Temmuz ayında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirmişti. Dört gün boyunca komada kalan Maddona, iyileştikten sonra hastalığı nedeniyle ara verdiği dünya turnesine devam ediyor.

Habertürk'ün aktardığı bilgilere göre, 65 yaşındaki ünlü şarkıcı konserlerinden birinde komada kaldığı o günleri anlattı.

Bolu'da, Türk rap müziği sanatçısı "Ceza" konser verdi Bolu'da, Türk rap müziği sanatçısı "Ceza" konser verdi

"Hiçbir şey beni durduramaz" 

Her akşam sahneye çıkmanın kendini fiziksel anlamda zorlamadığını dile getiren Madonna, "Duygusal anlamda daha çok zorlanıyorum. Çünkü size hayatımın hikayesini anlatıyorum. Kalbimi size açıyorum. Çok kez düştüm ve çok incindim ama hiçbir şey beni durduramaz." ifadelerini kullandı.

Komadan uyanınca ilk sözü "hayır" olmuş

Dört gün süren komadan uyandıktan sonra ilk sözünün "Hayır" olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Tanrı'nın bana 'Gelmek ister misin? Yanımda olmak ister misin?' dediğine emindim" dedi.

"Kontrolün artık bende olmadığını bilmek çok garipti" 

Yoğun bakım süreci bittikten sonra enerjisinin çok düşük olduğunu ve her gün doktoru aradığını belirten Madonna, "Ne zaman kendim gibi hissedeceğim? Tekrar turneye çıkabilecek miyim? Doktorum 'Güneşe çık' dedi. Evden bahçeye çıkıp güneşin altında oturmak çok zordu. Çok saçma geliyor biliyorum ama çok zordu. Kontrolün artık bende olmadığını bilmek çok garipti. Bundan bir ders çıkardım... Her şeyi akışına bırakmak gerekiyor." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi