Süper Lig'in 34. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 1-0 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun maç sonrasında yaptığı açıklamada "Takımımızın transferinde sözleşmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyla feriştahı, kralı gelse görüşemez. Böyle bir dünya yok" sözlerini kullandı.

Çok özel ve önemli bir futbolcu

Uygun, Rey Manaj'ın Trabzonspor,'un eski futbolcusu Hami Mandıralı'ya benzeterek, "Topun hızını görmezdik, roketle yarışır gibi topa vururdu. Aynı şekilde Rey Manaj'da bu yetenek var. Allah vergisi. Topa nereden gelirse gelsin her türlü en iyi şekilde vuran ve bu vuruş tekniğiyle beraber de skora katkı yapan çok özel ve önemli bir futbolcu. Sahada da çok faulü maruz kalıyor" yorumunda bulundu.

Türkiye, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda birinci oldu Türkiye, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda birinci oldu

"Feriştahı, kralı gelse görüşemez"

Bülent Uygun, golcü oyuncu Rey Manaj'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına "İç transferde belirli bir yol almaya çalışıyoruz. Takımımızın transferinde sözleşmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyla feriştahı, kralı gelse görüşemez. Böyle bir dünya yok, sonrasına bakarız. Herkes hak ettiğini alır" sözlerini kullandı.

Muhabir: Ahmet Ertüm