Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi

Haber Merkezi - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. 

Söz konusu açılışta açıklamalarda bulunan Yavaş, tüm yapılan çalışmaları belediyenin internet sitelerinden paylaştıklarını belirtti. 

Öte yandan, Çamlıdere Barajı'ndan Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su vereceklerini ifade eden Yavaş, bu ilçelerin içme suyu sorununun çözüleceğini vurguladı. 

Ankara'da 200 bin aileye doğal gaz verdiklerini ekleyen Yavaş, "Ankara'da 32 bin emekliye destek sağlıyoruz, bunu daha da artıracağız. İnsanları ayırmayacaksın ve herkesi kucaklayacaksın, herkesin fikrine saygı duyacaksın" diye konuştu.  

Son olarak, Yavaş, Beypazarı ilçesine 2 havuç yıkama, 2 de havuç sökme makinesi vereceklerini ekleyerek, "Bu şekilde çiftçilerin maliyetlerini biraz düşürmüş olacağız. Polatlı ilçesi içinde soğan sökme ve dikmesiyle ilgili çalışmamız var" dedi.  

Editör: Haber Merkezi