Mersin Devlet Opera ve Balesi, Evita müzikalini sanatseverlerle buluşturacak Mersin Devlet Opera ve Balesi, Evita müzikalini sanatseverlerle buluşturacak

Haber Merkezi - 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'un ardından uzun süre sahne almayan Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere geri dönüyor. 16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek konserin afişini Mazhar Alanson, sosyal medya hesabından paylaştı.

Alanson, "Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!" sözleriyle konserin afişini paylaşırken Fuat Güner paylaşımında,  "Kaderde bu varmış, en başa dönmek. İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Mazhar ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!" ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi