Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerine ilişkin yazılı açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup kürsüsünde kendi kendini alkışlayan Özel'in geldiği durumun trajikomik olduğunu söyleyen Büyükataman, Özel'in Genel Başkan olduğu günden itibaren terör örgütlerine göz kırptığını iddia etti. Büyükataman'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 

"CHP Genel Başkanı olduğu günden itibaren Demirtaş'a selam göndermekten, DEM'in gönlünü hoş etmekten, terör örgütlerine göz kırpmaktan bir adım öteye gidemeyen Özgür Özel'i öncelikle kendi söylemleri ile yüzleşmeye davet ediyoruz. 'Kürtler daha az eşittir, Aleviler daha az eşittir' gibi söylemlerle Türkiye'yi kutuplaştırmaya, Türkiye Cumhuriyeti'ne fitne tohumları ekmeye çalışan bizatihi Özgür Özel'in kendisidir."

"Bozkurtların korkusu ile dengesini kaybediyor"

Ayrıca, Özel'in, MHP'nin TBMM Grup toplantılarını ilgiyle takip ettiğini gözlemlediklerine işaret eden Büyükataman, "Devlet dersini kaçırmamakta ve ensesinde nefesini hissettiği Bozkurtların korkusu ile dengesini kaybetmektedir" diye belirtti.

Özgür Özel'in yalan söylemekten gocunmadığını da ekleyen Büyükataman, Özel'i şu sözlerle hedef aldı: 

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün 'aile şirketine' dönüştüğü iddia edildi

"Bugüne kadar Türkiye'nin faydasına olan hangi atılımı desteklediniz? Türkiye'nin atılımlarını küçük görme çabanız, iftiralarla ülkemizin gelişmesine saldırdığınız yalan mı? Savunma sanayimizdeki gelişmelere terör örgütü ağzıyla saldıran milletvekilleriniz yok mu? SİHA'larımıza alçakça saldıran milletvekilliniz hakkında tek bir söz söyleyebildiniz mi?" 

Editör: Haber Merkezi