'Kızılcık Şerbeti' dizisinde canlandırdığı Alev karakteriyle ünlenen oyuncu Müjde Uzman, sette astım krizi geçirmişti. Bunun üzerine Uzman hastaneye kaldırılmış ve hastane odasından yaptığı paylaşımlarda "Tükendim" başlıklı bir yazı yayınlamıştı.

Uzman'ın paylaşımlarının ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş ise, bir video yayınlamıştı. Okumuş videoda, "Tükenmişlik sendromuna yakalandım. Çok çok fazla tükendim" diyerek bir video paylaştı. 'Kızılcık Şerbeti' izleyicileri ve Uzman'ın hayranları ise, Okumuş'un Müjde Uzman'la dalga geçtiğini belirtti ve duruma tepki gösterdi.

Müjde Uzman ise Okumuş'un videosunu alıntılayarak yapıcı bir yorum yaptı. Uzman, "Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs. derken birbirimizi kırmayalım boşuna"ifadelerini kullandı.

Ancak tepkiler büyümeye devam edince dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası, set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır” açıklamasını yaptı. Ardından dizinin yapım şirketi Gold Film, çektiği video nedeniyle makyöz Esra Okumuş'un işine son verildiğini açıkladı.

Survivor 2024 All Star sona erdi: Şampiyon belli oldu Survivor 2024 All Star sona erdi: Şampiyon belli oldu
Editör: Deniz Ali Tatar