Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı bir dönemde Fenerbahçe'nin üst üste yaşadığı puan kayıpları camiada tepkiyle karşılanıyor. Nihat Kahveci, Antalyaspor maçının ardından yaptığı analizde, Fenerbahçe'nin sahada "kabul edilemez" bir oyun sergilediğini ve şampiyonluk yolundaki rakiplerinin Şampiyonlar Ligi yorgunluğunu fırsata çeviremediğini belirtti.

Nihat Kahveci'den sert Cherif eleştirisi:

Icardi için Beşiktaş iddiası
Icardi için Beşiktaş iddiası
İçeriği Görüntüle

"Cherif ile yol alınmaz!"

Nihat Kahveci'nin eleştiri oklarının hedefindeki ilk isim, En-Nesyri ve Duran gibi golcülerin gidişi sonrası transfer edilen Cherif oldu. Kahveci, oyuncunun performansını "kahredici" olarak nitelendirdi:

"Fenerbahçe'nin ön tarafında bana göre Cherif olamaz. En-Nesyri gitti, Duran gitti... Cherif’i izleyin, sanki altyapıda ilk defa idmana çıkmış bir oyuncu profili. Tedesco bile 'forvet lazım' dedi ama karşılığında Cherif sunuldu. Eğer 'Cherif ile yol alır' dersem ben futbolu anlamıyorum demektir."

A A 20260301 40704605 40704598 H E S A P C O M A N T A L Y A S P O R F E N E R B A H C Ea 705690

Defansta Skriniar aranıyor

Savunma hattındaki dağınıklığa dikkat çeken ünlü yorumcu, takımın cengaveri olarak nitelendirdiği Skriniar’ın yokluğunun hissedildiğini söyledi. Kaleci Ederson ve Oosterwolde’nin fedakarlıklarının galibiyet için yetmediğini belirten Kahveci şu ifadeleri kullandı: "Ederson Streek'in attığı kafa golünü çıkarman lazım, neyi tokatlıyorsun?" Bu kadar pozisyon verilmesinin en büyük sebebi defansın lideri Skriniar'ın eksikliğidir."

"Fenerbahçe beraberliğe dua etsin"

Maçın genelindeki oyun hakimiyetine de değinen Kahveci, Fenerbahçe'nin 60 dakikayı heba ettiğini savundu. İkinci yarıda ipleri eline alan Asensio'ya ayrı bir parantez açan yorumcu, "Asensio ikinci yarı ipleri eline aldı. Hele o kafa golünü de atsaydı 'Alex'in yanında heykelimi dikin' derdi" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi