Hollywood'un ünlü yıldızı ve Oscar ödülü de olan aktris Gwyneth Paltrow, yapımcı Brad Falchuk ile 2018 yılından bu yana  evliliğini sürdürüyor. Kişisel markası Goop’un son haber bülteninde şef Josh Emett'i ve ailesini akşam yemeğinde ağırladıklarını belirten Paltrow, Emett’in aşçılık becerilerinden söz etti.

Josh Emett

51 yaşındaki ABD’li aktris, Emett’ aşık olduğunu şu sözlerle itiraf etti: "Bir yıldan biraz fazla bir süredir Josh Emett'e aşık oldum. Yakın zamanda, Yeni Zelanda'dan Amerika'ya geçmeden önce onu ve güzel ailesini akşam yemeğine davet edecek kadar şanslıydım. Elbette birlikte yemek yaptık. Josh bana evde pirzola için kullanmayı sevdiği ters kızartma yöntemini ve en sevdiği biftek sosunun anahtarını gösterdi. Beni ilk kez Josh'un tariflerine aşık eden Hasselback patateslerini yaptık. Ben de bahçemden bir balkabağı verdim ve Josh bunu hemen kavurma ve süsleme konusunda kullanacak kadar zarif bir vizyona sahipti. Her lokma olağanüstüydü ve Josh tarifleri bugünkü bültende paylaşmamıza izin veriyor."

Protestocuları "İran'ın kullanışlı aptalları" olarak niteleyen Netanyahu'ya Beyaz Saray'dan tepki Protestocuları "İran'ın kullanışlı aptalları" olarak niteleyen Netanyahu'ya Beyaz Saray'dan tepki

Editör: Deniz Ali Tatar