Haber Merkezi - Osmaniye’de eşinden ayrılan ve KOAH hastası kızıyla birlikte yaşamını sürdüren 64 yaşındaki Gülseren Toprak, yoksulluk ile mücadele ederken bir de ev sahibi tarafından evden çıkarılmak istendiğini söyleyerek yardım istedi. Aylık bin 250 lira sosyal destekle yaşamaya çalıştığını belirten Toprak, "1 tane domates, 1 tane salatalık aldım. Sadece 1 tane ezik bir domates alabildim. Askıda ekmek ile geçiniyorum. Evden çıkmam gerektiği için de destek olacak kimsem yok, durumum da yok. Sadece devletten el uzatıp bana yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu. 
 
ANKA'dan Burhan Demircioğlu'nun haberine göre,  eşinden ayrıldığını da ekleyen Toprak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben eşimden ayrıldım, KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastası kızımla birlikte oturuyorum. Evim kira. Sadece aile sosyal destek parası ile geçiniyorum. Onun 600 lirasını elektriğe veriyorum, geri kalanda bana yeterli değil. Beni ayın 15’inde (Mayıs) evinden çıkartıyor ev sahibi, kardeşim oturacak diye. Ramazan’da başkalarının yardımıyla ödedim. Şu anda yardımlar Ramazan bittikten sonra kesildi. Hipertansiyon hastası, bel fıtığı, boyun fıtığı rahatsızlığım var, dizlerimde kireçlenme var. Çalışacak durumda değilim. Annemin bakım parasıyla geçiniyordum daha önce, annemde 1 seneyi geçti rahmetli oldu. O yüzden mağdur durumdayım şu anda."

Ajda Pekkan'dan itiraf: "Sezen'i nasıl ikna ederim bilmiyorum" Ajda Pekkan'dan itiraf: "Sezen'i nasıl ikna ederim bilmiyorum"

Editör: Haber Merkezi