Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, bugün için planlanan Filistin ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel, bölgede yaşanan son gelişmeler ve hava sahalarının uçuşa kapanması sebebi ile programın ertelendiğini bildirdi. 

Dışişleri Bakanlığı, 'Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı' iddialarını yalanladı Dışişleri Bakanlığı, 'Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı' iddialarını yalanladı

İran-İsrail arasındaki gerilim nedeniyle hava sahalarının uçuşa kapandığını söyleyen Özel, "Bölgede yaşanan son gelişmeler ve hava sahalarının uçuşa kapanması sebebi ile programımızı maalesef bugün gerçekleştiremiyoruz." dedi.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün için Filistin'e gideceğimizi daha önce duyurmuştum. Ancak bölgede yaşanan son gelişmeler ve hava sahalarının uçuşa kapanması sebebi ile programımızı maalesef bugün gerçekleştiremiyoruz. Mümkün olan ilk fırsatta Filistin'e gideceğim. Filistin halkının yanındayız, ateşkes bir an önce sağlanmalı insani yardımların bölgeye sorunsuz ulaşımı temin edilmelidir." 

Editör: Haber Merkezi