İSTANBUL (AA) - PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Ramazan Bayramı sonrasında ilk mesai gününde personellerle bayramlaştı.

Konya Şeker'den yapılana açıklamaya göre Erkoyuncu, geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programında personelle bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erkoyuncu, personellerin Ramazan Bayram'ını tebrik etti.

Erkoyuncu, ramazan ayını ve Ramazan Bayramı'nı geride bıraktıklarını belirterek, "Bayramlar manevi duyguların arttığı, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir. Bu mübarek günlerin ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm çalışanlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. 10 bine yakın çalışanımızla ilk günkü azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürecek, başarılarımızı günden güne artıracağız." ifadelerini kullandı.

TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor

Başkan Erkoyuncu, konuşmanın ardından personelle görüşerek bayram sevincini paylaştı.

Kaynak: aa