Haber Merkezi - Oscar ödüllü ünlü yönetmen Chloe Zhao'nun yeni filmi "Hamnet" yakında izleyiciyle buluşacak. Maggie O' Farrell tarafından yazılan ve 2020 yılında çıkan "Hamnet" romanından uyarlanan film, ünlü yazar William Shakespeare'in oğlunun erken yaştaki kaybıyla mücadelesine ve Hamlet'in yazım sürecine odaklanacak. Filmde Shakespeare'e ise, son zamanların yükselen yıldızı ve Türkiye'de çekilen "After Sun" filminin başrol oyuncusu Paul Mescal hayat verecek.

Geçen yıl tiyatro sahnesinde sergilenen roman, önümüzdeki yıllarda beyazperdeye uyarlanacak. Mescal'a filmde başrolde Jessie Buckley eşlik ederken, Buckley Shakespeare'in eşi Agnes Shakespeare'i canlandıracak. Oscar adaylığı yakalayan her kiki oyuncunun bir araya gelişi büyük heyecan uyandırırken, filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise henüz belli değil.

Paul Mescah Shakespeare

Devlet Tiyatroları, Girne Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı Devlet Tiyatroları, Girne Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı

Paul Mescal ise, Vogue ile yaptığı bir röportajda bu rol için duyduğu heyecanı anlattı: "Hamnet gerçekten yıkıcı. Sabırsızlanıyorum. Eğer kendimin daha genç bir versiyonuna bunun bu yıl olacağını söyleseydim buna inanmazdım. Açıkçası Jessie'yle daha önce bir filmde oynamıştım. [Maggie Gyllenhaal'ın yönettiği The Lost Daughter] ama birlikte ekranı veya çalışma sürecini hiç paylaşmamıştık. Bence o günümüzün en iyilerinden biri. Ve Chloé, birlikte hareket etmek ve bu karakterlerin kafasına girmek için sabırsızlandığım biri."

Editör: Haber Merkezi