Trendlyol 1. Lig ekiplerinden Pendikspor, yeni sezon öncesinde kadrosuna 5 futbolcu kattığını duyurdu. Kırmızı-beyazlı kulüp, yaptığı transferlerle yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.
Erdem Gökçe, Burhan Ersoy ve Yiğit Fidan Kiralandı
Pendikspor, Eyüpspor’dan Erdem Gökçe ile Burhan Ersoy’u, Fenerbahçe’den ise Yiğit Fidan’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Yeni oyuncuların, takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Ahmet Karademir ile 3 Yıllık Sözleşme
Pendikspor, Konyaspor'dan transfer ettiği Ahmet Karademir ile ise 3 yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha oyuncusu, yeni sezonda kırmızı-beyazlı ekibin önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.
Kaleci Utku Yuvakuran ile 2 Yıllık Anlaşma
Son olarak, Beykoz Anadoluspor’dan transfer edilen kaleci Utku Yuvakuran ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Genç kaleci, Pendikspor’un kalesini korumak için mücadele edecek.




