Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'den açıklama Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'den açıklama

Adadada (1)Sürhan Altınkanat- Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Borumda yapıldı. Şampiyonada Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibi birincilik kupasını kaldırdı. Jandarma 185. Yıl özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi tarafından desteklenen ve Bodrum Gazeteciler Cemiyeti katkıları ile düzenlenen organizasyon 28 Nisan günü  Premium Hotel önünde düzenlenen finiş seremonisi ile sona erdi. Dereceye giren sporcular Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kurgan, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Engin Başol ve Seha Ergene ile sponsor firma yetkililerinden aldılar.
Adadada (2)Yarışın genel klasman ikinciliği ve sınıf 2 birinciliğini Ümit Can Özdemir-Kutay Ertuğrul ekibi kazandı. Üçüncülüğü Kerem Kazaz-Corenitn Slyverstre kazandı. Kazaz-Slyverstre, gençler birinciliğinin yanı sıra organizasyon sponsorlarından TECNO özel ödülünü de kazandı. Bodrum ve Milas’ın asfalt zeminli etaplarında 2 gün süren 476 kilometre uzunluğundaki rallinin Markalar birincisi Castrol Ford Team Türkiye olurken, Takımlar birinciliğini de GP Garage My Team elde etti.

Editör: Orhan Karadağ