Haber Merkezi - Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı tarafından "rezalet" olarak tanımlanan ve Antalya'da bulunan Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin işletmesinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıkmıştı. Antalya ziyareti sırasında Haşim İşcan Kültür Merkezi’nden video paylaşan Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlıktan şikayet etmiş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hedef almıştı.

Karadağlı paylaşımında, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" demişti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, Tamer Karadağlı’nın çıkışına tepki göstererek binanın bakım-onarım sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olmadığını belirtti. Karadağlı’nın yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltılmak istediğini söyleyen Böcek, Shakespeare’den bir alıntıyla gönderme yaparak İngiliz şair ve yazarın Othello oyununun, “En kara günahları işletecekleri zaman şeytanlar, bunu önce sevap diye yutturmaya kalkarlar” demişti.

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar ise,  Karadağlı'nın çektiği video sonrası kendi sosyal medya hesabından Tamer Karadağlı'yı ti'ye aldı. Gökbakar, videoda şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba, şu anda kendi evimin, özel mülkümün bahçesinde dolanıyorum. Tamamen bana ait. Ve bakın... Görüyor musunuz şu mermerlerin halini? Kapıya bakar mısınız? Resmen göğüs nahiyeme geliyor. Buraya bir insan nasıl girsin yahu? Biraz daha dolanayım. Bakın devlet müdürüyüm ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor."

Editör: Haber Merkezi