Sakarya ve Düzce'de Karadeniz sahillerinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde denize girme yasağı uygulandı. Karasu, Kocaali ve Akçakoca'da kaymakamlık kararlarıyla sahillerde denize girişler geçici olarak durduruldu.
Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı bulunan Karasu ve Kocaali ilçelerinde, hava ve deniz şartlarının elverişsiz olması nedeniyle vatandaşların denize girmesine izin verilmiyor.
Sahillerde kırmızı bayrak uygulaması yapıldı
Karasu ve Kocaali sahillerinde görev yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, kırmızı bayrakları çekerek vatandaşları denize girmemeleri konusunda bilgilendiriyor.
Ekipler, olumsuz koşullar devam ettiği sürece vatandaşların güvenliği için sahillerde uyarılarını sürdürüyor.
Akçakoca'da tüm plajlarda denize giriş durduruldu
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde de Karadeniz'deki olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm plaj ve sahillerde denize giriş yasağı getirildi.
Akçakoca Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, sahil kesimlerinde etkili olan elverişsiz şartlar nedeniyle vatandaşların denize girmemesi yönünde karar alındığı bildirildi.
Cankurtaran ekipleri, sahillere kırmızı bayrak çekerek vatandaşları yasağa uymaları konusunda uyarıyor.




