21. Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında Fransız piyanist Caroline Sageman konser verdi 21. Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında Fransız piyanist Caroline Sageman konser verdi

Haber Merkezi - Müzikseverlerin İstanbul'daki buluşma noktalarından Salon İKSV, 2024 yılın ilk konserinde pop’u elektronik altyapıdan çıkarıp yeniden enstrümanlarla buluşturan Fransız multi-enstrümantalist Voyou’yu ağırlayacak. Konser, 24 Şubat Cumartesi günü saat 22.00’de başlayacak. Konserin biletleri ise genel satışa açıldı.

Voyou 01

Solo kariyerine başladığından bu yana müzik dünyası Thibaud Vanhooland’ı “Voyou” ismiyle tanıyor. Voyou, beş yıllık bireysel kariyerine dört albüm, on dört tekli ve iki EP sığdırdı. İlk albümü Les bruits dela ville 2019’da; ardından Des confettis en désordre 2020’de, Chroniques terrestres 2021’de yayımlandı. İlk albümüyle müzik ve sözlerin uyumu arasındaki mesafeyi giderek kapattı. Yelle, Vincent Delerm, Melissa Lavaux'nun yanı sıra İngiliz trip-hop ikilisi Morcheeba, Amerikalı garaj grubu The Black Lips gibi isimler için beste ve düzenlemeler yaptı. Voyou, son albümü Les Royaumes Minuscules ve 2024 başında Vanessa Paradis ile birlikte kaydettiği tekli “Le Bal” ile, ilk Türkiye konserini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi