Kosova’daki Sunny Hill Müzik Festivali'ne ilk gece 25 bin kişi katıldı Kosova’daki Sunny Hill Müzik Festivali'ne ilk gece 25 bin kişi katıldı

Geçtiğimiz ay düzenlenen operasyonda Kalben'in evinde bulunan üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan 'skunk' türü uyuşturucu madde ile 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilmişti.

İfadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ünlü şarkıcıya yurtdışına çıkış yasağı konmuştu.

Serbest kaldıktan sonra ilk kez açıklama yapan ünlü şarkıcı "kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.

Yurt dışında olduğu bir zamanda uyuşturucu kullanırken görüntülerin çekildiği popüler şarkıcı hakkında çeşitli iddialar da öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz akşam verdiği konser sonrası görüntülenen Kalben haftalar sonra ilk kez kameralara konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhabirlerin "Menajeriniz ve arkadaşınız tarafından ihanete uğradınız" demesi üzerine konuşan Kalben "Bir şey söyleceğim. Bu memlekette kim ihanete uğramamış. Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki..." diyerek yanıt verirken söz konusu iddiaları da bir kez daha yalanladı.

Editör: Erva Gün