Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Bolu kampıyla devam edecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde yapılan antrenmanla Sivas etabını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, iki günlük iznin ardından ikinci etap çalışmalarını 17 Temmuz Perşembe günü Bolu’da başlatacak.
Futbolcular, Sivas kampının son gününde ısınma hareketlerinin ardından atletik koşular ve oyunlarla günü tamamladı. Takım, Bolu kampı süresince hem antrenmanlara hem de hazırlık maçlarına odaklanacak. 27 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek olan ikinci etap kamp kapsamında üç hazırlık maçı oynanması planlanıyor.
Sivasspor, Bolu kampının ardından 30 Temmuz Çarşamba günü yeniden Sivas’a dönerek sezon öncesi çalışmalarını kulüp tesislerinde sürdürecek. Yeni sezona hazır bir şekilde başlamak isteyen ekip, fiziksel dayanıklılık ve takım uyumu üzerinde yoğunlaşmayı sürdürüyor.




