Haber Merkezi - Her sabah Beyaz Tv’de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz’da büyük bir olay yaşandı. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto üçlüsüyle buluştuktan sonra kadrosunu değiştiren ve şu anda; Arto’nun yanına Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i kayan programda 'Atatürk'e sansür' yapıldığı iddia edildi.

18 Mart'taki programı açan Hande Sarıoğlu, Çanakkale Zaferi'ni kutlayarak programa başladı. Dikkatleri ilk çeken şey, Hande Sarıoğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili herhangi bir vurgu yapmadan "buradan tüm vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize minnet ve saygıyla" cümlesini kurmasını oldu. Ardından Arto ise "Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı. Çanakkale'yi geçilmez yapan şehitlerimizin ruhu şad olsun diyorum, bence en önemlisi bu. Ve Mustafa Kemal'le bütün arkadaşlarına Allah rahmet eylesin diyorum" dedi.

Söylemezsem Olmaz Hande Sarıoğlu Yağmur Çevik Arto

AFAD, Reisi'yi arama çalışmalarına katılacak AFAD, Reisi'yi arama çalışmalarına katılacak

Son sözü alan Yağmur Çevik ise, Atatürk'ü telaffuz etmemeyi seçen Hande Sarıoğlu ve Arto'nun aksine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün  tam adını söyledi. "Buradan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ben de rahmet ve duayla anıyorum. Allah hepinizden razı olsun, bugün burada oturabiliyorsak sizlerin sayesinde. Hepinizi çok seviyoruz, unutmuyoruz" diyen Yağmur Çevik'in sesi, Gazi dedikten sonra kesildi. İddiaya göre Çevik’in ‘Atatürk’ demesi sansürlendi. Bu sırada Hande Sarıoğlu ve Arto'nun gerdin halleri de ekrana yansıdı ve sosyal medyada olay oldu. Program ekibinden konu hakkında ise bir açıklama gelmedi.

Editör: Haber Merkezi