Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye dönüyor: İstanbul'a hareket etti
Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye dönüyor: İstanbul'a hareket etti
İçeriği Görüntüle

TFF’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda, kulüplere belirlenen takım harcama limitlerinin; belirtilen gerekçeler ve usuller doğrultusunda, 15 Aralık’a kadar yapılacak başvurular ile her iki transfer ve tescil döneminin sona ermesinden en geç saat 18.00’e kadar iletilecek talepler üzerine Kulüp Lisans Kurulu tarafından artırılabileceği ifade edildi.

Açıklanan listede en yüksek limit 9 milyar 6 milyon 596 bin TL ile Galatasaray’a verildi. Galatasaray’ı sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir, Göztepe, Samsunspor, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Kocaelispor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Eyüpspor, Erzurumspor, Amedspor ve Çorum FK takip etti.

30 Aralık 2022’de yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı’nın 121. maddesi ve Ek XIII hükümleri kapsamında belirlenen harcama limitleri şu şekilde:

2931Bbed 3F32 4Efa A1E1 793Df84E3F60

Muhabir: Tolga Çifci