Trendyol Süper Lig'de şampiyon belli oldu. Haftanın son maç sonucuna göre Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanında, 3-1 kazandı. Fenerbahçe ise Kadıköy'de küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor karşısında sahaya çıktı ve 6-0 ezici sonuç elde etti. Ancak bu sonuçla Fenerbahçe, şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı.

Ötanazi yasa teklifi komisyondan geçti! Ötanazi yasa teklifi komisyondan geçti!

Galatasaray Şampiyon

Galatasaray'ın gollerini 29. ve 51. dakikalarda Icardi ve 53. dakikada Berkan Kutlu atarken; Konyaspor'un tek golünü ise 78'de Prip attı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; cezalı Hakim Ziyech'in yanı sıra, Victor Nelsson ve Kerem Demirbay'ın yerine Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu ve Kerem Aktürkoğlu'na görev verdi. 29. dakikada sarı kırmızılılar öne geçti. Köhn'ün sol kanattan ortasında Icardi'nin kafa vuruşunda, top ağlara gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı, sarı kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

Galatasaray Konyaspor

İkinci yarıda ise 51. dakikalarda Icardi'den gol gelirken, 53. dakikada ise Konyasporlu Berkan Kutlu'dan gol geldi. Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından, sahada büyük bir kutlama başladı.

Galatasaray Şampiyonluk

Editör: Deniz Ali Tatar