Bakan Fidan: Türkiye'nin hedefi ASEAN'ın Diyalog Ortağı olmak Bakan Fidan: Türkiye'nin hedefi ASEAN'ın Diyalog Ortağı olmak

Haber Merkezi - Amerikalı şarkı Taylor Swift'e şok!  The Washington Post'un haberine göre, avukatları, şarkıcının özel uçuşlarına ve özel jeti hakkında bilgileri sosyal medya hesaplarında yayımlayan Sweeney'e gönderilen ihtarnameyi gazete ile paylaştı. İhtarnamede, Sweeney'nin "ısrarlı takip ve taciz" eyleminden vazgeçmemesi halinde Swift'in yasal yollara başvuracağı ifadeleri yer aldı. İhtarnamede ayrıca, Sweeney'nin eylemlerinin, şarkıcı ve ailesi için "maddi ve manevi sıkıntılara" yol açtığı ve Swift'in kişisel güvenliği hakkında "endişe arttığı" ifadeleri yer aldı.

Taylor Swiftt

Washington Post'un haberinde üniversite öğrencisi Sweeney'nin, sosyal medya hesaplarında ABD Federal Havacılık İdaresi'nin ve hava araçlarının sinyallerinin takip edilebildiği kamuya açık verilerden faydalandığı da belirtilenler arasında. Sweeney, yüzlerce tanınmış kişinin uçak ve helikopterlerinin çevreye etkilerinin yanı sıra taşıtların kalkış ve iniş bilgilerini paylaşan hesapları yönetiyor. Sweeney daha önce de, X'in sahibi Elon Musk'ın özel uçuşlarıyla ilgili kamuya açık verilerini paylaşmıştı. Olayın ardından sosyal medya platformu X, Sweeney'nin özel uçuşlara ilişkin kamuya açık verileri paylaştığı hesabını askıya almıştı.

Editör: Haber Merkezi