Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polisler hakkında tutuklama talebi Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polisler hakkında tutuklama talebi

Haber Merkezi - Titanik, Avatar ve Terminatör gibi efsane filmlerin yönetmeni James Cameron, yeni vizyona giren "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2" filmi hakkında konuştu. Filmden övgü dolu sözlerle bahseden ve Le Figaro'ya konuşan Cameron, "David Lynch'in uyarlaması hayal kırıklığı yarattı. Herbert'in romanının gücünden yoksundu. Villeneuve'ün filmleri çok daha ikna edici. Karakterlerin taslakları çizilmiş, oldukça tanımlanabilirler. Bu saf sinema. Film yapımcısı ve film yapımcısı Denis'le sık sık konuşuyorum" dedi.

Dune 2 Çöl Gezegeni-1

Dünyaca ünlü birçok yapıma imza atan ve bilim kurgu türünde birçok film çeken Steven Spielberg de yönetmen, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 filmi hakkında konuştu. Denis Villeneuve imzalı filmden bahseden Spielberg, DGA'nın Director's Cut podcast'inde konuştu. Sinema tarihinin en iyi yönetmenlerinden bahseden Spielberg "O kadar da uzun bir liste değil ve senin bu listenin en yeni üyelerinden biri olduğuna derinden inanıyorum" dedi. 1 Mart'ta vizyona giren ve Denis Villeneuve’ün yönettiği film, vizyona girdiği andan itibaren gişede büyük bir başarı yakaladı.

Editör: Haber Merkezi